a a a
  1. Aktualności
  2. Jak załatwić sprawę - druki do pobrania
  3. Biuro Rzeczy Znalezionych
  4. Wydziały, Zespoły, Biura
    1. Archiwista Zakładowy
    2. Powiatowy Rzecznik Konsumentów
    3. Zespół Radców Prawnych
    4. Audytor Wewnętrzny
    5. Biuro Rady Powiatu
    6. Biuro Projektów Edukacyjnych
    7. Inspektor Ochrony Danych
    8. Geodeta Powiatowy
    9. Geolog Powiatowy
    10. Pełnomocnik ds. Ochrony Informacji Niejawnych
    11. Wydział Budownictwa i Zagospodarowania Przestrzennego
    12. Wydział Budżetu i Finansów
    13. Wydział Dróg Powiatowych
    14. Wydział Edukacji i Spraw Społecznych
    15. Wydział Inwestycji i Zamówień Publicznych
    16. Wydział Komunikacji i Transportu
    17. Wydział Organizacji i Nadzoru
    18. Wydział Promocji i Rozwoju Powiatu
    19. Wydział Środowiska
    20. Wydział Zarządzania Kryzysowego i Spraw Obronnych
    21. Zespół Kontroli Wewnętrznej
    22. Biuro Ochrony Zdrowia
      1. Biuro Ochrony Zdrowia
    23. Wydział Geodezji, Kartografii i Gospodarki Nieruchomościami
  5. Jednostki Organizacyjne
  6. Powiatowe służby, inspekcje, straże
  7. Organizacje pozarządowe
    1. Org. dział. dla niepełnosprawnych
    2. Program współpracy Powiatu Wadowickiego z organizacjami pozarządowymi oraz innymi podmiotami prowadzącymi działalność pożytku publicznego na 2020 rok
    3. Fundacje
    4. Jedn.org.pow.dział.dla niepełnospr.
    5. Stowarzyszenia
    6. Organizacje pożytku publicznego
    7. Stowarzyszenia kultury fizycznej
    8. Dokumenty i formularze
    9. Ogłoszenia, komunikaty
  8. Gospodarka powiatu
    1. Program Rozwoju Przedsiębior.
    2. Strategia Rozwoju Powiatu Wadowickiego
    3. Raport o stanie gospodarki
  9. Turystyka
    1. Kościoły drewniane
    2. Ważniejsze zabytki
    3. Gospodarstwa Agroturystyczne
    4. Gospodarstwa Ekoturystyczne
  10. Kultura
  11. Sport
    1. Klasyfikacja szkół Powiatu Wadowickiego
    2. Kalendarz zawodów sportowych
    3. Uczniowskie Kluby Sportowe
  12. Nabór w urzędzie
  13. Zamówienia publiczne, przetargi
    1. Informacje z otwarcia ofert
    2. Plany zamówień publicznych
      1. Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych w Starostwie Powiatowym w Wadowicach w 2020 roku
      2. Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych w Starostwie Powiatowym w Wadowicach w 2019 r.
      3. Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych w Starostwie Powiatowym w Wadowicach w 2018 r.
    3. Zmiany do SIWZ - Przetargi
    4. Ogłoszenia - Przetargi
    5. Wyniki - Przetargi
    6. Umowy - Przetargi
  14. Konto bankowe Starostwa
  15. Prawo
  16. Geoportal Powiatu Wadowickiego
  17. Rejestr umów Starostwa Powiatowego w Wadowicach
  18. Petycje
  19. Nieodpłatna pomoc prawna, nieodpłatne poradnictwo obywatelskie i nieodpłatna mediacja
  20. Zarządzanie kryzysowe
    1. Dane kontaktowe PCZK
    2. Zasady postępowania podczas zagrożeń
      1. Burza
      2. Grad
      3. Katastrofy budowlane
      4. Mrozy
      5. Niewybuchy
      6. Powódź
      7. Śnieg na dachach
      8. Przesyłka niewiadomego pochodzenia
      9. Śnieżyce
      10. Upał
      11. Uwolnienie niebezpiecznych substancji
      12. W razie pożaru
      13. Wiatr
      14. Wichury
      15. Zagrożenie epidemiologiczne
      16. Zagrożenie radiacyjne
      17. Ukąszenie przez żmiję
      18. Terroryzm
      19. Informacja o podłożeniu ładunku wybuchowego
    3. Sygnały alarmowe
    4. Mapy osuwiskowe
    5. Mapy powodziowe
  21. Monitoring
  22. Mapa serwisu
  23. Inne ogłoszenia
Gminy Powiatu Wadowickiego
Serwisy WWW Gmin
Andrych�w
Kalwaria Zebrzydowska
Lanckorona
Strysz�w
Brze�nica
Tomice
Spytkowice
Wiprz
Mucharz
Wadowice

Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce wg 2 zadań: Zadanie 1 - Zakup i dos



Ogłoszenie powiązane:

Ogłoszenie nr 45695-2012 z dnia 2012-02-27 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Wadowice
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego do Zespołu Szkół nr 2 w Andrychowie oraz do Zespołu Szkół nr 3 w Wadowicach w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki w ramach...
Termin składania ofert: 2012-03-07


Wadowice: Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce wg 2 zadań: Zadanie 1 - Zakup i dostawa ekspresu ciśnieniowego - 1 szt. oraz zastawy kawowej na 12 osób -2 komplety do Zespołu Szkół nr 2 im. św. Jadwigi Królowej w Andrychowie; Zadanie 2 - Zakup i dostawa młynka koloidalnego - 1 szt., wózka do flambirowania - 1 szt., walizki barmańskiej 14-elementowej - 1 szt., kruszarki do lodu - 1 szt. do Zespołu Szkół nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Wadowicach
Numer ogłoszenia: 78749 - 2012; data zamieszczenia: 05.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 45695 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Wadowicki, ul. Batorego 2, 34-100 Wadowice, woj. małopolskie, tel. 033 8734200, faks 033 8232433.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce wg 2 zadań: Zadanie 1 - Zakup i dostawa ekspresu ciśnieniowego - 1 szt. oraz zastawy kawowej na 12 osób -2 komplety do Zespołu Szkół nr 2 im. św. Jadwigi Królowej w Andrychowie; Zadanie 2 - Zakup i dostawa młynka koloidalnego - 1 szt., wózka do flambirowania - 1 szt., walizki barmańskiej 14-elementowej - 1 szt., kruszarki do lodu - 1 szt. do Zespołu Szkół nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Wadowicach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego do Zespołu Szkół nr 2 w Andrychowie oraz do Zespołu Szkół nr 3 w Wadowicach w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce wg dwóch zadań. Oferowany sprzęt winien być fabrycznie nowy, nieuszkodzony, wolny od wad i odpowiadający obowiązującym normom dopuszczających produkt do obrotu, posiadający niezbędne certyfikaty i atesty zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Zadanie 1 Zakup i dostawa ekspresu ciśnieniowego - 1 szt. oraz zastawy kawowej na 12 osób - 2 komplety do Zespołu Szkół nr 2 im. św. Jadwigi Królowej w Andrychowie: Ekspres ciśnieniowy - 1 szt. o parametrach fizycznych: Parametry: Wysokość [cm]:ok.35 Szerokość [cm]:ok.24 Głębokość [cm]: ok. 47 Pojemność [l]: od 1,8 do 2,5 Wskaźnik poziomu wody Dozownik: podwójny Funkcje: Sterowanie: elektroniczne Programowanie: automatyczne płukanie i usuwanie kamienia, automatyczne włączanie, automatyczne wyłączanie Podgrzewanie filiżanek Mielenie Kawy z regulacją stopnia zmielenia Komunikacja: wyświetlacz LCD Wskaźnik zapełnienia pojemnika na fusy Inne: system oszczędzania energii, menu w języku polskim Parzenie Rodzaj kawy: w ziarnach, mielona Regulacja mocy i ilości kawy Spienianie mleka Wrzątek Dodatkowe funkcje: parzenie wstępne, program parzenia: cappuccino;macchiato;cafe latte Zastosowane technologie: IFD Parametry techniczne nie gorsze, niż: Moc [W]: 1450 Ciśnienie [bar]: 15 Wytwarzanie ciśnienia: system wysokociśnieniowy Konstrukcja: regulacja wysokości dozownika, wyjmowany zbiornik na wodę, wyjmowany blok zaparzający, podświetlenie filiżanek Gwarancja: min. 12 miesięcy. Inne: Waga [kg]: nie więcej, niż 15 Pojemność zbiornika na ziarna kawy [g]: ok. 250 Zastawa kawowa na 12 osób - 2 komplety: Filiżanka-pojemność od 180-200 ml - 12 sztuk Podstawka pod filiżankę - średnica ok.15,5 cm - 12 sztuk Imbryk -pojemność od 1 do 1,5 litra - 1 sztuka Dzbanek do śmietanki - pojemność od 200 do 300 ml - 1 sztuka Cukiernica -pojemność od 250 do 350 ml - 1 sztuka Tacka do serwowania -1 sztuka: z uchwytami, ze stali nierdzewnej o wymiarach ok. 40/30cm Łyżeczki do kawy ze stali chromoniklowej 18/10 - 12 sztuk Łyżeczka do cukru. Dodatkowe informacje: -materiał: porcelana (w kolorze białym lub kremowym o owalnym kształcie (może być z niewielkimi zdobieniami). Zadanie 2 Zakup i dostawa młynka koloidalnego - 1 szt., wózka do flambirowania - 1 szt., walizki barmańskiej 14-elementowej - 1 szt., kruszarki do lodu - 1 szt. do Zespołu Szkół nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Wadowicach: Młynek koloidalny : Wykonany ze stali nierdzewnej z tarczą ze stali nierdzewnej wyposażony w wyłącznik pneumatyczny z zestawem montażowym Quick - Lock, gwarantujący szybką instalację. Zabezpieczenie przed przeciążeniem, z ręcznym resetowaniem, klucz do odblokowania w zestawie. Parametry nie gorsze, niż: Zasilanie: 230V Średnica: ok. 234 mm Wysokość: 344 mm Moc wyjściowa: 0,75 KM Gwarancja: min. 12 miesięcy. Wózek do flambirowania: - wysuwana szuflada na sztućce -szafka na butlę gazową -kuchenka gazowa jednopalnikowa ze stali nierdzewnej z zabezpieczeniem termoparą - składana boczna półka z płyty - chromowana półka na butelki - obrotowe kółka, w tym dwa z hamulcami Wymiary zewnętrzne nie gorsze, niż: 50 cm szerokości, 80 cm wysokości dł. 90 cm (złożona półka), 120 cm półka rozłożona Gwarancja: min. 12 miesięcy. Walizka barmańska 14-elementowa - 1 szt. Wyposażenie: 3 elementowy shaker, shaker typu Boston, sitko, łyżeczka (zakończona również tłuczkiem), szczypce do lodu, miarka barowa, nóż barmański, korkociąg min. 3 elementowy, moździeż do kruszenia lodu, deseczka, otwieracz do butelek, nalewaki, szklanica. Gwarancja: min. 12 miesięcy. Kruszarka do lodu - 1szt. Wykonana ze stali nierdzewnej, ostrza do kruszenia wykonane ze stali nierdzewnej, wyposażona w 4 nóżki z przyssawkami, z dużym otworem wsadowym. Cechy produktu nie gorsze, niż: Wydajność: 13 kg/h Zasilanie: 230 V Pojemnik na lód: 2,5 kg Waga: do 7 kg Moc: 0,36 kW Gwarancja: min. 12 miesięcy. Zamówienie realizowane jest w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce w celach edukacyjnych młodzieży szkół prowadzonych przez Powiat Wadowicki. Dodatkowe wymagania od Wykonawcy: a) wykonawca wraz z dostawą sprzętu musi dołączyć karty gwarancyjnej i instrukcje obsługi sprzętu w języku polskim; b) wykonawca musi zapewnić serwis gwarancyjny oferowanego sprzętu; c) dostarczyć zaoferowany sprzęt zgodnie ze wskazaniami w SIWZ; Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Każdy Wykonawca składający ofertę równoważną, zgodnie z postanowieniami ustawy pzp, jest obowiązany wykazać w treści przedkładanej przez siebie oferty, że oferowany przez niego przedmiot zamówienia spełnia wymagania i parametry techniczne określone w SIWZ, bądź też przewiduje rozwiązania lepsze niż opisywane. Przez równoważność rozumie się to, że oferowane urządzenia muszą posiadać co najmniej te same cechy, co wzorcowe i parametry techniczne na poziomie, co najmniej takim jak wzorcowe z zachowaniem pełnej zgodności binarnej i systemowej. Wykonawca zgodnie z art.30 ust. 5 ustawy Prawo Zamówień Publicznych zobowiązany jest wykazać równoważność. Przy oferowaniu rozwiązań sprzętowo - programowych innych niż wzorcowe Wykonawca musi wykazać szczegółowo w treści oferty ich równoważność z warunkami i wymaganiami opisanymi w SIWZ. Zobowiązany jest dołączyć do oferty jego szczegółowe opisy techniczne i/lub funkcjonalne pozwalające na ocenę zgodności oferowanych urządzeń i elementów z wymaganiami SIWZ. W szczególności wymaga się od wykonawcy podania nazwy producenta, modelu oferowanego urządzenia oraz opisu jego właściwości technicznych i/lub funkcjonalnych (prospekty, katalogi, foldery itp.).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Zadanie 1 - Zakup i dostawa ekspresu ciśnieniowego - 1 szt. oraz zastawy kawowej na 12 osób -2 komplety do Zespołu Szkół nr 2 im. św. Jadwigi Królowej w Andrychowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 4.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlowe UNIGA, ul. Rejtana 22/98, 35-310 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5691,06 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

·         Cena wybranej oferty: 5302,26

·         Oferta z najniższą ceną: 2889,27 / Oferta z najwyższą ceną: 7773,60

·         Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Zadanie 2 - Zakup i dostawa młynka koloidalnego - 1 szt., wózka do flambirowania - 1 szt., walizki barmańskiej 14-elementowej - 1 szt., kruszarki do lodu - 1 szt. do Zespołu Szkół nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Wadowicach

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INVEST HORECA s.c. Jacek Gargula, Mariusz Gajdos, ul. Węgierska 78, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7886,18 PLN.

 

 

 

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

·         Cena wybranej oferty: 7380,00

·         Oferta z najniższą ceną: 7380,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10782,70

·         Waluta: PLN.

 

 

 

 
 
Projekt i program Interhead.pl
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Cookies.
|